Theateravond 2022


Vzw Sterrenbeelden is verheugd haar jaarlijkse theaterevenement opnieuw te kunnen aankondigen. Wij verheugen ons er allen op elkaar weer te ontmoeten na deze lange lockdown die ons allen in ons leven heeft geraakt: het theater, de acteurs, de toeschouwers, de personen en bedrijven die ons steunen, de Rotary en de Stichtingen die ons helpen.

 

La compagnie des Galeries zal op dinsdag 26 april 2022 om 19.30 uur in het théâtre des Galeries "Un petit jeu sans conséquence" in avant-première spelen. Deze avond vindt voor het 14e achtereenvolgende jaar plaats onder de Hoge Bescherming van Hare Majesteit Koningin Paola 

 

Claire en Bruno zijn al 12 jaar samen. Tijdens een dag op het platteland met al hun familieleden doen ze alsof ze gaan scheiden... wat tot hun verbazing niemand verbaast... en een hele reeks reacties teweegbrengt.

 

Het is duidelijk een komedie, "dit spelletje". Als deze personages ons aan het lachen maken, is dat omdat zij op ons lijken, met hun gewoonten, hun kleine lafaards, hun misplaatste ego's, hun onuitgesproken dromen. Het is een komedie... maar een subtiele.

Dit stuk was een groot succes bij de première in Parijs en won 5 Molières. 

 

Deze avond wordt gegeven ten bate van de vzw La Forestière en haar dagcentrum, ons 12e huis. Dit centrum biedt plaats aan 64 personen. De huidige gebouwen zijn niet ontworpen voor een bevolking van gehandicapten, laat staan van personen met beperkte mobiliteit of bejaarden. De vervallen staat van de gebouwen is van dien aard dat zij opnieuw moeten worden opgetrokken, anders zal het centrum moeten worden gesloten.

 

De prijs van de tickets bedraagt 50 €, 30 €, 15 €. Als u ons project wilt steunen en een leuke tijd wilt hebben, kunt u een e-mail sturen naar info@constellations-asbl.org . Laat u uw telefoonnummer achter, wij bellen u terug met alle nodige details.

 

U kunt ons uiteraard ook zelf bellen op 026486251