Steun de vereniging Sterrenbeelden


Vzw Sterrenbeelden ondersteunen betekent het mogelijk maken van de financiering van projecten die gericht zijn op het creëren van nieuwe plaatsen om mensen op te vangen. Een concrete manier om ervoor te zorgen dat mensen met een verstandelijke beperking een gelukkig en zo bevredigend mogelijk leven kunnen leiden.

 

Maar zonder u is er niets mogelijk. Wij hebben uw steun maar vooral uw financiële bijdrage nodig om onze projecten tot een goed einde te kunnen brengen.


Om vanuit Benelux te doneren


 

Sterrenbeelden heeft binnen de Koning Boudewijn Stichting het Fonds der Vrienden van Sterrenbeelden gesticht voor alle inwoners van Benelux en Frankrijk. Om een fiscale aftrekbaarheid (vanaf 40€) te genieten volstaat het om een schenking te maken. Aldus ontvangt u rechtstreeks een fiscaal bewijs dat in uw land geldig is. Twee mogelijkheden bestaan : per overschrijving of aanvraagformulier op de site van de KBS (ook met mogelijkheid tot maandelijkse overboeking).

 

Overschrijving
Overschrijving

Overschrijving op de rekening van de KBS 

IBAN : BE10 0000 0000 0404

BIC : BPOTBEB1

Met vermelding van   “012/0480/00083”en vergeet niet je nationale nummer te vermelden

Eenvoudige schenking of maandelijkse schenkingDiegenen (uit alle landen) die geen aftrekbare schenking wensen kunnen gewoonweg hun donatie op de rekening van Sterrenbeelden bij ING te Brussel storten :

 

IBAN : BE96363008280305

BIC : BBRUBEBB

 

Wij beschikken over de aftrekbaarheid in de meeste Europese landen alsook in de Verenigde Staten en in Canada. Voor meer informatie, gelieve ons te willen contacteren op volgend adres : info@constellations-asbl.org

In het kader van de algemene voorschriften van gegevensbescherming wil u zo vriendelijk zijn om ons via mail (info@constellations-asbl.org) aan te duiden indien u niet wenst dat uw naam in de schenkerslijst verschijnt.

 

Of doneer via Paypal

 

scan de QR-code met uw smartphone


Voor meer info

Veuillez entrer le code:

Note : veuillez remplir les champs marqués d'un *.